Pogovarjajte se z entitetami -

TTTE®

 

Pogovarjajte se z entitetami (PSZE) je specialnost Access Consciousness-a, ki uporablja Accessova orodja za čiščenje in preoblikovanje nezavesti, ki jo imamo okoli zavedanja o duhovnem svetu in sodelovanju z njim. Ustanoviteljica specialnosti je Shannon O'Hara.
 
Specialnost PSZE predstavlja niz knjig in seminarjev, ki vsebujejo orodja ter vaje in vam bodo dala več jasnosti in lahkotnosti v zvezi z entitetami, različnimi energijami ter svetom onkraj tančice te resničnosti. 
 
Video Poster Image

Vsi seminarji pod okriljem 

POGOVARJAJTE SE Z ENTITETAMI (PSZE), ki jih facilitiram 

  • Uvodni seminar (2 uri)
  • Začetni seminar (2 dni)
  •  Duhovi narave (2 uri)
  • Entitete in otroci (2 uri)
  • Entitete in denar (2 uri)
  • Entitete in odnosi (2 uri)
  • Uradne ure (7 dni)
 
 
 

Začetni seminar

Kaj če je zavedanje entitet moč in darilo?
Si želite naučiti kako ravnati in delati z vsemi entitetami in energijami, ki se jih zavedate ali se pretvarjate, da se jih ne zavedate? In kaj če bi zares presegli ves strah in odpor do zavedanja entitet?

Pridružite se mi na Začetnem seminarju PSZE, kjer se boste naučili kako razviti svoje lastno zavedanje in spremenili način, kako vidite svet duhov in sodelujete z njim.

 

Uvodni seminar

Je dvourni seminar v živo ali preko spleta, ki ga izvajajo facilitatorji širom sveta in običajno nastopi pred Začetnim seminarjem.
Uvodni seminar je odličen prvi korak, preko katerega namočite prstke v morje PSZE ter začnete spoznavati širino in globino tega dela ter področja in kako ga lahko uporabite v svojem življenju.

 

Duhovi narave

Duhovi narave so bistveni za zdravje zemlje ter v naša življenja prinašajo toliko čarobnosti, če smo jih voljni zaznati, prejeti ter se igrati z njimi.
Naučite se uzaveščanja ter priznavanja čarobnosti duhov narave ter jih povabite v svoje življenje in nazaj v njihovo moč na Zemlji.

 

Denar in entitete

Kaj če lahko voljnost prejemanja od entitet resnično prispeva vašim denarnim tokovom? Kaj če obstajajo duhovi, ki bi lahko in bodo nudili pomoč pri denarju? Ste povpraševali po tem? Spoznajte s kom ali s čim je moč sodelovati, da denar spremenite iz obupnega potegovanja in potrebe ter nujnosti, v čarobno dogodivščino.

 

Otroci in entitete

Ste radovedni kako omogočiti svojim otrokom več lahkotnosti z njihovim zavedanjem entitet? Kaj če bi jih izobrazili o entitetah ter kako ravnati z duhovi z lahkotnostjo, česar vas kot otroka nikoli niso naučili? Zamislite si, da bi imeli orodja, informacije in podporo od prvega dne dalje, da bi lahko zaobjeli in delali z vsem, česar ste se vedno zavedali. Nikoli ni prepozno, da se naučite in nikoli ni prepozno, da naučite tudi svoje otroke!