Izjava o varstvu podatkov

 

Podjetje, ki zbira podatke:     

Oseba, ki je v imenu omenjenega                   

 

podjetja odgovorna za zbiranje podatkov:

Pro Vitalis d.o.o.

Marja Zapušek, Slovenija

(ki ga zastopa direktorica Marja Zapušek)

Kontakt: +386 41 511592

Cesta na grad 10

Email: marjazapusek@gmail.com

3000 Celje, Slovenija

 

 

                                         

                                                                                                                                                                   

  1.  KATERE PODATKE SHRANJUJEMO?

 

Shranjujemo vse podatke, ki jih potrebujemo za ohranjanje svojih razmerij s kupci in strankami. Podatki segajo od zapisov, ki vsebujejo polno ime, elektronski naslov in dr┼żavo, do obširnejših zapisov, ki vsebujejo polno ime, telefonsko številko, elektronski naslov, doma─Źi in slu┼żbeni naslov ter podatke o vzdr┼żevanih dru┼żinskih ─Źlanih.

 

─îe se udele┼żite usposabljanja ali kupite izdelek, bom za dav─Źne namene shranil vašo dav─Źno številko ali identifikacijsko številko za DDV in vse podatke, ki jih potrebujemo za izdajo pravilnega ra─Źuna v vseh sodnih pristojnostih, kjer delujemo.

 

Shranimo lahko tako vaš naslov za pošiljanje, da vam lahko dostavimo izdelke, kakor tudi naslov za izdajo ra─Źuna, ki se lahko uporabi za preverjanje pla─Źil s kreditno kartico ali drugih metod pla─Źila.

 

 

  1.  ZAKAJ SHRANJUJEMO VAŠE PODATKE?

 

Vaše podatke shranjujemo, da vam lahko zagotavljamo svoje brezpla─Źne storitve in da izpolnimo svoje pogodbene obveznosti do kupcev in strank.

 

Osebne podatke shranjujemo, da bi vam lahko pošiljali informacije, brezpla─Źne vzorce, izdelke in vas registrirali za udele┼żbo na usposabljanjih in konferen─Źnih klicih.

 

Posnetki usposabljanj in konferen─Źnih klicev se shranjujejo in pošiljajo, da se kupcem in strankam omogo─Źi predvajanje usposabljanj ali konferen─Źnih klicev, ki so se jih udele┼żili. Po izvedbi prej navedenih usposabljanj in konferen─Źnih klicev se posnetki tudi preoblikujejo v izdelke, ki se prodajajo v trgovini.

 

 

  1.  KDO IMA DOSTOP DO VAŠIH PODATKOV?

 

Do vaših podatkov imamo dostop moja ekipa in jaz, da lahko izpolnjujemo svoje pogodbene obveznosti do naših kupcev in strank. Moja ekipa lahko vklju─Źuje mojo skupino za komuniciranje in tr┼żenje, moje organizatorje dogodkov in moje administrativno osebje.

Poleg tega delo na specializiranih nalogah, na primer v okviru informacijske tehnologije in ra─Źunovodstva, ki ga naro─Źim pri zunanjih izvajalcih, v─Źasih zahteva, da svetovalcem zagotovim dostop do vaših podatkov, ─Źe je to potrebno za izpolnitev zakonskih obveznosti do dr┼żavnih organov ali za razvoj ter izboljšave mojih storitev.

 

Poleg tega imajo (1) Access Consciousness, LLC, 406 Present Street, Stafford, TX 77477, Zdru┼żene dr┼żave Amerike, (2) Access Consciousness International Limited, 6 Greenview, Riverway, South Douglas Rd., Cork T12 DCR 4, Irska in (3) Access Seminars Australia PTY LTD, 55 Lorikeet Drive, Peregian Beach, QLD 4573, Avstralija, ki se skupaj navajajo kot „Access Consciousness“ ali „podjetja“, dostop do vaših osnovnih podatkov (polno ime, elektronski naslov, poštni naslov, dr┼żava in telefonska številka), ko se prijavite na eno od mojih usposabljanj Access Consciousness prek mojega splošnega spletnega mesta ali prek www.accessconsciousness.com. To velja za usposabljanja v ┼żivo (osebno), konferen─Źne klice in spletne te─Źaje, kakor tudi usposabljanja, ki so na voljo v obliki zvoka v ┼żivo in preto─Źnega videa.

Upoštevajte: Access Consciousness pridobi samo dostop do vaših osnovnih podatkov, ko se prijavite na enega od usposabljanj ali klicev Access Consciousness, ki jih ponujam. Access Consciousness nima dostopa do vaše dav─Źne številke ali identifikacijske številke za DDV.

  1.  ALI VAŠE PODATKE KOMU POSREDUJEM?

 

Kot je navedeno zgoraj, vaše podatke posredujemo Access Consciousness, ─Źe se prijavite na usposabljanje Access Consciousness.

Access Consciousness je franšizni sistem, ki prek svojega spletnega mesta www.accessconsciousness.com uporablja skupno svetovno orodje za tr┼żenje.

Upoštevajte:
vaših podatkov ne posredujemo facilitatorjem, pri katerih niste opravili usposabljanja.

Access Consciousness zavezuje ista pogodba o varstvu podatkov, ki se je dr┼żim tudi sama.

  1.  KAKO DOLGO SO SHRANJENI PODATKI?

 

Podatke imam shranjene, dokler ...

– ste z mano v razmerju kot kupec, stranka ali zainteresirana stranka,
– sem za to zakonsko zavezan(-a), za dav─Źne namene,

– se ne odjavite ali zahtevate, naj vaše podatke izbrišem.

  1.  KAKŠNE PRAVICE DO VARSTVA PODATKOV IMATE KOT STRANKA?

 

Kot stranka imate pravico do ...

– upravljanja s svojim elektronskim naslovom ali pla─Źljive naro─Źnine,
– popravka vseh podatkov, ki sem jih shranil(-a),
– zahtevka za posredovanje podatkov, ki jih imam shranjene o vas,
– zahtevka za izbris ali omejitev vaših shranjenih podatkov.

─îe ┼żelite svoje podatke posodobiti, spremeniti ali popraviti, me o tem obvestite prek naslednjega elektronskega naslova: [email protected]

─îe ┼żelite, da vas izbrišem iz moje podatkovne zbirke, me o tem obvestite na elektronski naslov: [email protected]

  1.  ALI STRANKE MORAJO POSREDOVATI SVOJE PODATKE?

 

Da. Kot kupec ali stranka morate zagotoviti podatke, ki jih potrebujemo, da lahko izpolnimo svoje pogodbene obveznosti v okviru raznih storitev, ki jih ponujamo.

Glede na to, kaj zahtevate od nas, vas bomo prosili, da nam posredujete dolo─Źene informacije, ki lahko segajo od vašega polnega imena, elektronskega naslova in dr┼żave do podrobnejših podatkov, vklju─Źno z vašim polnim imenom, telefonsko številko, elektronskim naslovom, doma─Źim in slu┼żbenim naslovom ter podatki o vzdr┼żevanih dru┼żinskih ─Źlanih.

 

  1.  PIŠKOTKI, PROFILIRANJE IN AVTOMATIZACIJA

Uporabljamo piškotke, ki zagotavljajo, da moje spletno mesto deluje in je uporabnikom prijazno. Ob prvem obisku mojega spletnega mesta se pojavi sporo─Źilo z obvestilom, da uporabljam piškotke in da se, ─Źe nadaljujete, strinjate z namestitvijo piškotkov v vaš ra─Źunalnik. Takrat se v vaš ra─Źunalnik namesti piškotek, zato se obvestilo ne pojavi ob vsakem obisku spletnega mesta.

 

Samodejnega profiliranja v kakršni koli obliki ne izvajamo. Ob─Źasno lahko na podlagi prejšnjih izbranih usposabljanj ali izdelkov preverimo, katere teme zanimajo uporabnika.

 

Vaših podatkov ne posredujemo oziroma ne prodajamo nobenim zunanjim agencijam. Preverjanje predpogojev za napredna usposabljanja se izvede samodejno.

 

 

  1.  KJE SHRANJUJEMO VAŠE PODATKE?

 

Uporabljamo ve─Ź sistemov za shranjevanje vaših podatkov, ki mi omogo─Źajo izpolnjevanje pogodbenih obveznosti do mojih kupcev in strank.

 

V splošnem so informacije shranjene v obla─Źnih storitvah in ra─Źunalniki v dr┼żavi mojega prebivališ─Źa,

Zdru┼żenih dr┼żavah Amerike, Evropski uniji in Avstraliji.

 

 

  1.  KAKO VARUJEMO VAŠE PODATKE?

 

Zaposleni v podjetju Access Consciousness, pogodbeni sodelavci in zunanje agencije, s katerimi sodelujem, so podpisali NDA-je (pogodbe o nerazkritju podatkov). Hkrati so bili usposobljeni iz varstva podatkov.

Do shranjenih podatkov lahko dostopajo samo uporabniki, ki imajo dovoljenje za dostop do informacij, prek zavarovanih vstopnih to─Źk.