Kdo sem ?

Marja Zapušek je Certificirana Access Consciousness Facilitatorka, Certificirana  facilitatorka 'Bodi  ti' delavnic in delavnic 'Odnosi na druga─Źen na─Źin' RDD ter 'Pogovarjajte se z entitetami TTTE', Maestro in SAP (napredni praktik Simfonije mo┼żnosti), facilitatorka Bars in Temeljev ter drugih delavnic, uradna prevajalka za Access Consciousness ter del ekipe Access Consciousnessa, odgovorne za koordinacijo prevajalcev in organizacijo dogodkov tako v Sloveniji, kot po svetu. 

Verjetno si zdaj ┼że mislite... Ok, to so titule, ki super izgledajo na papirju!!! Bla bla bla...Kako pa to izgleda v praksi in kakšne veze ima to z ┼żivljenjem?

No, naj se predstavim še neuradno...

Zdravo! Moje ime je Marja in sem neutrudna raziskovalka neskon─Źnih mo┼żnosti, ─Źarobnih skrivnosti ter lepot tega sveta, ki z otroškim navdušenjem širim popolnoma druga─Źne mo┼żnosti za ustvarjanje sre─Źnega in radostnega ┼żivljenja, za  vse, ki si to drznejo izbrati.

Po poklicu diplomirana pravnica z mnogimi izkušnjami v ekonomiji, financah in podjetništvu, sem kmalu ugotovila, da je naporno poslovno ┼żivljenje in ┼żivljenje mame samohranilke za sabo potegnilo davek, ki je metal senco predvsem na mojo sre─Źo ter zdravje. Iz tega razloga in ker sem ┼że od nekdaj iskala ter vedela, da mora v ┼żivljenju, poleg ┼żivotarjenja, obstajati tudi 'nekaj ve─Ź', me je pot preko številnih modalitet pripeljala do Access Consciousnessa. Sedaj izvajam delavnice na podlagi knjige Bodi ti, spremeni svet, ter še mnoge druge, tako v Sloveniji, kot po svetu.
ÔÇő
Z upanjem v srcu in s svetlo iskrico v o─Źeh, svoje znanje in izkušnje širim dalje, saj je moja sr─Źna ┼żelja, da sem z vsem, kar po─Źnem, izbiram in ustvarjam, povabilo ter navdih drugim, da vedo, da imajo v lastnih rokah mo─Ź ter sposobnost biti sprememba, ki si jo ┼żelijo videti v svetu ter resni─Źno za┼żiveti sre─Źno in radostno ┼żivljenje.

Podrobnosti

Certifikati:

  • Access Bars Facilitator
  • Certified Access Facilitator - Special License
  • Being You Certified Facilitator (BYCF)
  • Relationship Done Different Certified Facilitator (RDD CF)
  • Talk To The Entities Beginner Facilitator (TTTE CF)
  • Abuse Hold Practitioner

Dr┼żave facilitacije:
Slovenia, po svetu

Osebna seansa - preliminarni pogovor

Rezerviraj termin

Osebna seansa SOP

Rezerviraj 30 min

Osebna seansa SOP

Rezerviraj 60 min

Access Bars,  telesni procesi, ESSE - seansa

Naro─Źi se